söndag 15 maj 2011

Blandade saker

blev det klar eller halvklart idag, på vårt mini crop i ABF lokalen. Jag känner mig ganska nöjd dem det jag fick gjort. Jag disade till mammas kollega som skall på bröllop i sommar.

Mobilbilder 008

Jag satte min egen gjorda wellpapp med eget mönsterpapper på en karton och gjorde ett matchande bakstycke. Början till en bok. Jag fixade färdigt med min ATG limpistol. Jag hade sprayat den blå tidigare och nu var det dekor att fixa. Jag är inte helt klar dock. Jag fick låna lite stämplar av Anna från Pyssloteket. Jag pulver embossade lite också.

Mobilbilder 009

Den blå färgen är från Biltema. Jag skall lägga upp en bild av mina båda pistoler så får ni se vad jag gjorde med den andra för att tona ner det rosa som jag inte är så förtjust i.

Mobilbilder 010

Jag satt och lekte med de överblivna bokstäverna och funderade över vad jag kunde göra med dem. Det var inte riktigt  vad jag hade tänkt mig från början men jag är jätte nöjde med det ändå. För jag hade ju ingen idé alls.

Jag började på en pödrea bok till Alexander också, men den måste jag fråga honom om jag får visa er.

kram på er

söndag 8 maj 2011

Mycket eget….

eller är det egen…hum…

Jag har gjort eget mönster papper och egen wellpapp. Jag är mycket nöjd med hur det blev. Jag har dock ett problem, det är kanske lite stort, efter som det är A5. Jag är inte riktigt färdig heller. Jag vill stänka lite på det också, men jag måste hitta min burlap reinker först.

Mobilbilder 004

Vi se på torsdags pyssel tjejer.

Just det mamma köpte ett kort av mig idag…wohoo ett mindre i lådan. Se länken nedan:

http://lh4.ggpht.com/_ODRm62PtYyw/TW68ijyzzBI/AAAAAAAAAQ0/T4W-afeTMrU/s1600-h/Mobilbilder%20003%5B15%5D.jpg

fredag 6 maj 2011

Diesaerna är här

Jag hade beställt lite alfadies från USA.

 Mobilbilder 001

Två pensionerade alfas från QK. Rollerskate är ett full alfa, medan License plate är versaler och nummer.

Mobilbilder 002

Och fyra från BossKut. Adore och Monograms är samma typsnitt bara olika storlekar. Vilket jag gillar. Tre fulla alfas och ett med bara versaler.

Av fyra paket från USA på kort tid så fick jag betala tull för 2 stycken. Jag gissar att det jämnar ut sig på det stora hela. Gissa vad jag skall göra i helgen.

Länkar:

http://www.bosskut.com/

http://www.scrapbookexpress.com/

torsdag 5 maj 2011

Image transfer

Alla som vill fick prova image transfer. Men det blev bra jag och Camilla som gjorde det. De flesta fegad ur…fniss. Camilla dies:ade ut lite taggar och jag norpade en…he he. Susanne gjorde denna coola blomma av kaffefilter. Den saknar en mitt grej…men det skall jag ordna till en. Jag lägger upp bilden på den när den är klar.

Mobilbilder 001

Jag visade vad man kan göra med maskerings pappret som jag hade fått under veckan också. Det lila kortet gjorde jag under kvällen, men avslutade med tack biljetten nu.

Mobilbilder 002

Igår när jag låg däckad så kom stämplarna jag beställt från Vilda. Jag har redan använt två av dem som ni kan se på bilden överst.

På tisdag den 10 maj är det inget pyssel, pga. att lokalen är abonnerad. Idag torsdag var det inget pyssel heller pga. samma anledning. Jag detta göra att det kommer BARA vara 3 tisdags tillfällen kvar innan sommar ledigheten. Jag har inte gjort upp några lektionsplaner för det träffar som kanske blir under sommaren. Jag tänkte att det skulle vi bestämma tillsammans under det gånger som är kvar, OM och hur vi gör under sommaren. Nästa träff som cirkel tänkte jag att vi skulle ha i slutet på augusti eller början av september. Dessutom vill jag har förslag på saker som ni vill att vi tar upp och tittar på, alltså lektions idéer.

Funderar på att dekonstruera en ikea kasse till mina stämpelpärmar. Har inte riktigt kommit på hur jag skall göra med “väskan” till dem ännu. Men var lugn det kommer. Den måste ju ha lock också. Hum…

Länk:

http://www.vildastamps.com/