fredag 29 april 2011

Torsdags wellpapp

Hö hö hö….jag är lite kär i egen wellpapp. Jag har flera idéer för egen wellpapp.

Mobilbilder 005

onsdag 27 april 2011

Tisdags wellpapp

alltså egen wellpapp och vi hade tisdagspyssel. Det var mycket trevlig. Jag hade inte så mycket ideer och fick inte så mycket gjort men jag är nöjd ändå.

Mobilbilder 001

måndag 25 april 2011

Egen wellpapp

Jag såg en video i två delar på youtube om att göra egen wellpapp. Jag kunde inte vänta med att prova. Det var myckt lättare än jag trodde. Eller så trodde jag att det var lätt. Vilket som…jag är mycket nöjd med resultatet.

Mobilbilder 001

Mobilbilder 007

Det blev ett kort till lilla Ellen som jag hoppas heter Ellen…mitt minne är under all kritik. Fast jag kan ju alltid säga att jag har det på papper. Ja, ja….men visst blev det häftigt. Jag erkänner att det blev bättre än vad jag hade trott. Trots allt så är inte min lilla väckmaskin så stor. För att göra detta 15x15 kort fick jag skarva nästan på mitten. Men det syns bara om man vet om det och om man funderar varför jag har rivit som jag gjort. Jag tycket att detta var mycket kul och kommer nog att göra mer wellpapp.

ps. Mamma Linda är inte så förtjust i rosa.

länk:

http://www.youtube.com/watch?v=gr-B4tCo1z8&feature=related

söndag 24 april 2011

Gjort annat

än kort. Framför allt har det tagit mycket tid att fixa med mina stämplar. Alla passar inte in i mina pärmar men många är det om sitter där nu. Jag är nöjd med hur det blev. Okej jag måste öppna pärmen för att kunna bläddra, men det stör inte mig. Ännu.

Mobilbilder 007

Morrötter klara och överlämnade. Damerna blev mycket nöjda och glada.

Mobilbilder 001

Jag har shoppat lite också. Scrap-Perra, snabb och bra. Fraktfritt över 500 kr. Trevligt. Jag kommer att få 4 paket från staterna också, jag kommer att lägga upp dem också, när de kommer.

Mobilbilder 006

Nu har jag alltså lite nytt att leka med. Hö hö hö hö,

och vår blev det i år också. Det var ju många som tvivlade.

Mobilbilder 010

måndag 4 april 2011

Ett kort till Diego

Jag blev så inspirerad av kortet som jag gjorde till lilla Diego att det blev två till. Kul.

Mobilbilder 002

Det var  inte min plan att göra monotone bilder. Men det är vad det blev, jag känner mig ganska nöjd över dem. Jag har velat göra mer med min välkommen till världen stämpel, men inte riktigt haft en ide. Detta blev mycket bättre än jag hade kunnat drömma om. Imorgon är det tisdag och vi kommer att jobba med torr embossing.

Och mina rötter tar sig. Det går mycket bra med dem, som man kan se. De är inte klara ännu, men det är ett tag kvar till Påsk också. 

Mobilbilder 004

söndag 3 april 2011

Avesta besök

Mässan i Avesta var lika trevlig som vanligt. Jag fick tag i de saker jag ville ha. Plus lite annat oxå. Jag ÄR mycket nöjd med mitt mässbesök. Det var lite nya utställare i år och det var kul. Det verkar som om det kommer att vara en mässa i Gävle den  7 maj. Jag skulle kunna tänka mig att åka på den. Men vi får se hur det blir med det.

Mobilbilder 002

Det blir inte mycket för  580 kr. Men det blev en alfadies, klister, stämplar, stains och lite annat.